Skip to content
201306_needle_syringe
Despre Noi
0bfda0f1977e313ce6410aa886faafca nurse

Pagina de Nursing

Tehnici de îngrijire a bolnavului, investigații și patologii pentru elevii școlilor postliceale sanitare/facultăți.

Îți dorești să începi o școală sanitară pentru a deveni asistent medical generalist?

Ești elev sau student la o facultate sau la o școală sanitară pentru viitori asistenți medicali?

Ești proaspăt absolvent sau chiar asistent medical generalist practicant și te pregătești pentru examenul de treaptă profesională sau dorești sa dai examen pentru un post vacant?

Ești pur și simplu pasionat de informații medicale și vrei să recunoști semnele și simptomele unor boli?

Pagina de Nursing vine în întâmpinarea tuturor acestor categorii, printr-un portofoliu larg de informații, grupat în trei mari categorii:

1. Tehnici de Nursing – tot ce trebuie să cunoască un asistent medical generalist din punct de vedere tehnic, cu explicații pas cu pas. Acestea sunt structurate simplu, pe categorii (măsurare funcțiilor vitale, injecții, puncții, sondaje, spălături, clisme, recoltare probe biologice, branule și perfuzii, administrare medicamente, prim-ajutor), conțin pași esențiali de urmat, materialele necesare, dar și accidentele sau incidentele care pot surveni din vicii de procedură sau erori.

Aplicație pentru telefoanele cu sistem de operare Android – Pentru simplificarea învățării acestor tehnici esențiale pentru orice viitor asistent medical generalist, Pagina de Nursing pune la dispoziție si aplicația gratuită pentru Android, care poate fi folosită oricând sunt necesare lămuriri cu privire la tehnicile de nursing.

2. Patologie – prin intermediul infograficelor deja cunoscute și apreciate de elevi, studenți și persoane din domeniu, Pagina de Nursing a creat o modalitate atractivă de a puncta principalele lucruri pe care cadrele medii trebuie le cunoască cu privire la patologiile din toate specialitățile medicalecardiologie, chirurgie, gastroenterologie, hematologie, boli inecțioase, nefrologie, neurologie, ofttalmologie, pediatrie, pneumologie, reumatologie, semiologie, urgențe medicale și altele.

Infograficele create de Pagina de Nursing înglobează informații esențiale, etiologie, semne patognomonice, manifestări de dependență, metode de diagnostic, tratament pentru patologii care se studiază pe parcursul anilor de studiu de AMG.  

3. Teste de verificare a informațiilor

Pentru sedimentarea și fixarea informațiilor de tehnică și patologie, Pagina de Nursing pune la dispoziție și teste de verificare sau quiz-uri. Astfel, metoda de învățare este completă pentru orice elev/ student AMG. Completarea testelor de verificare va conduce la absolvirea examenului de final cu note bune, dar și la obținerea unui post în domeniu prin promovarea examenelor de posturi vacante AMG.

Testele și informațiile de pe această pagina pot ajuta și asistenții medicali generaliști din profesie pentru promovarea examenelor de treaptă profesională, dar și pentru formarea profesională continuă.   

Informațiile oferite au ca sursă cursuri de asistent medical generalist, proceduri de practică pentru asistenți medicali generaliști și manuale acreditate. Toate acestea au fost integrate într-o sinteză în stil caracteristic Pagina de Nursing, transpusă într-o viziune cât mai ușoară și mai practică pentru învățat. Bibliografia completă și sursele se găsesc aici.

Produsele și site-ul nostru web conțin informații medicale generale. Informațiile medicale nu sunt recomandări și nu trebuie tratate ca atare.

Nu trebuie să vă bazați pe informațiile de pe site-ul nostru ca o alternativă la sfatul medicului de la medicul dumneavoastră sau de la un alt furnizor de servicii medicale profesionale. Dacă aveți întrebări specifice cu privire la orice problemă medicală, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră sau altui furnizor de asistență medicală profesionist.

Dacă credeți că ați putea suferi de orice afecțiune, ar trebui să solicitați asistență medicală imediată. Nu trebuie să întârziați niciodată să solicitați sfatul medicului, să nu luați în considerare sfatul medical sau să întrerupeți tratamentul medical din cauza informațiilor de pe site-ul nostru.

Informațiile sunt destinate exclusiv scopurilor educaționale și informative și nu sunt destinate să diagnosticheze nicio afecțiune sau să ofere sfaturi pentru tratamentul oricărei afecțiuni.

Vă rugăm să respectați întotdeauna instrucțiunile instituției dvs. dacă acestea diferă de cele din prezentul document.

Produsele Pagina de Nursing au fost dezvoltate pe baza principiilor și standardelor de educație și asistență medicală general acceptate din România și nu au fost personalizate sau concepute în mod special pentru utilizare în nicio altă țară.

Produsele Pagina de Nursing sunt destinate exclusiv ca un ghid și în scopuri educaționale și nu sunt destinate a fi utilizate pentru tratamentul medical efectiv sau ca o declarație a standardelor de îngrijire necesare într-o situație particulară, deoarece circumstanțele și starea fizică a pacienților pot varia foarte mult de la un set de circumstanțe la altul.

Informațiile produsele Pagina de Nursing sunt destinate persoanelor care activează în sectorul medical precum și celor aflate în formare, ca parte integrantă a formării lor. Ele nu pot fi utilizate independent, iar citirea lor nu asigură dobândirea competențelor necesare și nu înlocuiește formarea organizată de instituțiile cu rol în acest domeniu (școală postliceală, facultate de asistență medical, liceu sanitar etc). Aceste tehnici și manopere trebuie realizate doar de personalul medical care a urmat cursurile de pregătire specializată.

Din punct de vedere legal nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru vătămarea şi/sau pagubele aduse persoanelor sau proprietăților acestora, din perspectiva neglijenței sau altor factori similari, sau derivate din utilizarea sau folosirea oricărora dintre metodele, instrucţiunile sau ideile conţinute în pagina web sau în carțile Pagina de Nursing de către persoane care nu au absolvit un program formal de pregătire.

Prin achiziționarea ghidurilor sau resurselor de studiu Pagina de Nursing, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții: sunteți de acord că toate suporturile produse de Pagina de Nursing Concept SRL. sunt pur și simplu ghiduri și nu trebuie utilizate în afara materialului de curs și a instrucțiunilor profesorului în școala de asistenți medicali. Când detaliile conținute în aceste ghiduri și alte mijloace media diferă, veți urma instrucțiunile facultății / personalului școlii de asistență medicală. Aceste ghiduri și alte mijloace media create de Pagina de Nursing Concept SRL nu sunt destinate a fi utilizate ca sfaturi medicale sau practici clinice; sunt doar pentru uz educativ. 

Site-ul paginadenursing.ro se află în proprietatea Pagina de Nursing Concept S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Voluntari, Str Drumul Becheanului nr. 67, jud. Ilfov, număr de ordine în Registrul Comerțului J23/3107/2021, cod unic de înregistrare fiscală RO44295221, telefon 0750136172 e-mail contact@paginadenursing.ro

Toate drepturile asupra produselor sunt rezervate exclusiv Pagina de Nursing Concept SRL. Reproducerea parțială sau integrală prin orice mijloc mecanic sau electronic fără acordul Pagina de Nursing Concept SRL este interzisă și va fi pedepsită conform legilor în vigoare. Toate produsele sunt supuse protecției drepturilor de autor.

“Pagina de Nursing” este marcă înregistrată la OSIM și este deținută de către Pagina de Nursing Concept SRL, CUI: RO44295221 – J23/3107/2021. Utilizarea acestei mărci, a domeniului ”paginadenursing.ro” sau a numelui Pagina de Nursing, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a Pagina de Nursing Concept SRL este interzisă și se pedepsește conform legii.

Paginadenursing.ro face toate eforturile pentru a menține informații exact pe site. Deși străduim mereu să păstrăm acuratețea tuturor informațiilor și detaliilor, uneori pot apărea inadvertențe. 

 

 

 

389px Stethoscope_with_binaural_spring.svg
Pagina de Nursing Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Dismiss
Allow Notifications