Skip to content

Scrie pentru Pagina de Nursing!

Vino în echipa noastră!

Suntem mereu în căutare de persoane pasionate care să creeze conținut pentru comunitatea Pagina de Nursing.

contribuie

Cum pot să contribui?

Poți contribui la urmatoarele categorii de conținut:

 • Tehnici de nursing detaliate (recoltarea probelor biologice, administarea medicamentelor, injecții, clisme, puncții, investigații, spălături, măsurarea funcțiilor vitale, branule și perfuzii, prim-ajutor, sondaje);
 • Patologie pentru cadre medii (orice specialitate medicală);
 • Teste grilă pentru verificarea cunoștințelor de nursing și medicale;
 • Articole de blog cu privire la experiențe medicale, școlare sau din domeniu.

Articole sau postări de blog

Dacă ești interesat să scrii un articol sau o postare pe Pagina de Nursing, ar trebui să explorezi site-ul și să îți faci o idee despre cum scriem și modul în care abordăm subiectele de interes. Dacă ai o idee de subiect, nu ezita să o sugerezi.

Poți de asemenea să scrii o postare de blog pentru a împărtăși experiențe și sfaturi pe care le consideri utile.  Exemple: Cum a fost stagiul meu de practică în spital?; Tips pentru promovarea examenelor; Ce carieră poate să urmeze un asistent medical?; Examenul meu de admitere; s.a.m.d.

Teste Grilă

Dacă ești interesat să publici în categoria Teste grilă, așteptăm cu entuziasm întrebările propuse de tine și variantele de răspuns, pe care le vom verifica și îndată ce ne vom asigura că ele corespund standardelor, le vom publica.

Cum pot să trimit ideile sau articolele mele?

Dacă ești interesat să publici pe Pagina de Nursing, este suficient să ne trimiti un draft (câteva paragrafe pe care le consideri relevante) din articolul tău pe adresa noastră contact @ paginadenursing.ro sau folosind formularul de contact. Dacă este conform cu ceea ce ne dorim pe site, iți dăm aprobarea și așteptăm întregul tău articol.

Articolul va fi verificat, revizuit și/sau editat (dacă este necesar) și vei primi decizia noastră cu privire la publicarea lui, în termen de 10 zile.

Sfaturi pentru a primi aprobarea pentru publicare

 • Alege un subiect de interes pentru comunitatea asistenților medicali sau viitorilor asistenți medicali;
 • Explorează site-ul și fă-ți o idee despre cum scriem și modul în care abordăm subiectele de interes;
 • Ține minte pentru cine scrii. Scrii pentru elevi, studenți și absolvenți de facultate de asistență medicală sau școli postliceale sanitare care doresc să susțină examene, să își îmbogățească cunoștințele, să supraviețuiască stagiilor de practică clinică, să profeseze, să ocupe un post scos la concurs și să câștige competența în acest domeniuș
 • Adaugă referințe la articolul tău. Documentează-te din surse sigure. (fără copy/paste sau wiki, vă rugăm )

Ce primesc în schimb?

diploma pagina de nursing

 1. Un certificat Pagina de Nursing pe care îl puteți include în portofoliul dvs. (și, de asemenea, referințe, dacă aveți nevoie de ele);
 2. Satisfacția apariției numelui tău la secțiunea de autor pe un articol publicat pe Pagina de Nursing;
 3. Și cel mai important! Dacă creați un conținut educațional excelent, probabil veți ajuta sute de mii de alți studenți, elevi și asistenți medicali. Acesta este genul de lucruri care ne motivează cu adevărat aici la Pagina de Nursing!

Ai intrebări? Scrie-ne la contact @ paginadenursing.ro

culegere teste grila asistenti medicali pagina de nursing popup