Treci la conținut

Informațiile disponibile pe acest site au scop informativ și educațional.

Scopul site-ului este de a furniza informații medicale generale.

Ele nu pot substitui consultul medical direct efectuat de doctor și nici diagnosticul stabilit de către acesta în urma investigațiilor și analizelor medicale.

Vă sfătuim, ca pentru orice problema medicală să consultați medicul dumneavoastră.

Administratorul site-ului nu poate fi și nu este răspunzător in niciun fel pentru punerea în aplicare de către Utilizatori în mod necorespunzător a vreunui tratament/tehnică/procedură/sfat medical oferit prin intermediul acestui site.

Pagina de Nursing recomandă utilizatorilor să se prezinte la medic pentru orice problema de sănătate.

Toate răspunsurile și informațiile de pe acest site au scop informativ și educațional. Utilizatorii sunt de acord că folosirea acestui site și aplicarea informațiilor se face pe propriul risc.

Materialele de pe acest site sunt destinate persoanelor care activează în sectorul medical precum și celor aflate în formare, ca parte integrantă a formării lor. Ele nu pot fi utilizate independent, iar citirea lor nu asigură dobândirea competențelor necesare și nu înlocuiește formarea organizată de instituțiile cu rol în acest domeniu. Aceste tehnici și manopere trebuie realizate doar de personalul medical care a urmat cursurile de pregătire specializată.

Din punct de vedere legal nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru vătămarea şi/sau pagubele aduse persoanelor sau proprietăţilor acestora, din perspectiva neglijenţei sau altor factori similari, sau derivate din utilizarea sau folosirea oricărora dintre metodele, instrucţiunile sau ideile conţinute în prezentul site de către persoane care nu au absolvit un program formal de pregătire.

Prin accesarea acestui site precum şi a materialelor şi a informaţiilor conţinute în site, admiteţi că aţi citit, înţeles şi acceptat termenii şi condiţiile anterior menționate, precum şi că ați fost de acord să vă supuneţi acestora.

Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor create este posibilă numai cu acordul prealabil scris Pagina de Nursing sau cu menționarea sursei (ex: sursa: nume site – link către site).

Alterarea conținutul ilustrațiilor sau modificarea acestora, ascunderea sursei sau însușirea acestora este interzisă.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor deținute de către Administratorul site-ului.

Întregul conținut al site-ului și elementele de grafica aparțin Pagina de Nursing.

Toate drepturile rezervate.

culegere teste grila asistenti medicali pagina de nursing popup